Deniz Admin
Mesaj Sayısı : 127 Yaş : 33 Meslek : Öğrenci Kayıt tarihi : 12/05/07
| Konu: Mesleklere Göre İlan-ı Aşklar..! 27.05.07 8:25 | |
| --------------------------------------------------------------------------------
Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön..
Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. printerım ol yaz beni yarım yarım..
Modcu: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a göre göre...
Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız..
Minibüsçü : tepnemi kaybettim sen benden gittin gideli.......
Avukat:itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı.....
Manav:domates yanaklım....patlıcan dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki......
Milletvekili:bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık...15 sene sonra....beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım.....
Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim
Haber Spikeri :I yi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal
Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma
Benzinci sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli.....
Bodyguard : Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....
Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandı.....sigaralara denk gelmiyor kasnaklar......dönme dolap ettin beni peşinde.....yeter artık aşıkım uleee.... | |
|